Prohlášení o ochraně osobních dat

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí zákonem č. 101/2000 Sb. (Zákon o ochraně osobních údajů) a ostatními právními předpisy platnými na území ČR. AMFORA - Marketing s.r.o. je správcem a současně zpracovatelem údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. 

Shromažďování vašich osobních údajů  

Údaje, které shromažďujeme v souvislosti s vaší osobou či firmou a které slouží výhradně k poskytnutí či doručení vyžádané služby či produktu a k zasílání obchodních nabídek, mohou obsahovat vaše jméno a příjmení, titul, název vaší společnosti nebo organizace, váš kontaktní e-mail a telefon, adresu do práce nebo domů.

Webové stránky provozované firmou AMFORA - Marketing s.r.o. mohou shromažďovat určité informace o návštěvě uživatelů, například název poskytovatele internetových služeb a adresu IP, pomocí které se tito uživatelé k internetu přihlašují, datum a čas jejich přístupu na daný web, navštěvované stránky, dotazy zadané při vyhledávání, otevřené dokumenty či internetovou adresu, ze které se uživatelé k serveru připojili. Tyto informace slouží ke zlepšení těchto webů, jejich správě a analýze trendů.

Zabezpečení a přístup k vašim osobním údajům

Ochraně zabezpečení vašich osobních údajů věnujeme velkou pozornost. Pomocí celé řady zabezpečovacích technologií a postupů pomáháme chránit vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, použitím nebo zveřejněním. Údaje, které nám poskytnete, uchováváme na počítačových serverech s omezeným přístupem, jež se nacházejí v zabezpečených zařízeních. K údajům mají přistup pouze vybraní zaměstnanci společnosti zabezpečující zákaznický servis, distribuci či zpracovávající analýzy pro následné využití v obchodu, marketingu a vývoji produktů a služeb.

Na žádost zákazníka, jež musí být doručena v písemné formě na adresu společnosti, poskytneme bezodkladně údaje o zákazníkovi vedených, zákazník může požádat o jejich opravu či pozastavení zasílání případných obchodních sdělení.

Back


Slevy  [více]

Nářaďová skříň kombinovaná - 4+4 zásuvky, 7 fochů 120x50x195 cm, sv. modrá dvířka
Nářaďová skříň kombinovaná - 4+4 zásuvky, 7 fochů 120x50x195 cm, sv. modrá dvířka
24599,- Kč
23371,- Kč s DPH
19315,- Kč bez DPH
Ušetříte: 5% z ceny
Nářaďová skříň kombinovaná - 4+4 zásuvky, 7 fochů 120x50x195 cm, tm. modrá dvířka
Nářaďová skříň kombinovaná - 4+4 zásuvky, 7 fochů 120x50x195 cm, tm. modrá dvířka
24599,- Kč
23371,- Kč s DPH
19315,- Kč bez DPH
Ušetříte: 5% z ceny

Kdo je online?

Právě zde jsou 3 návštěvníci online.

Reklama 1

PageRank ukazatel Nakupování na internetu TOPlist